Τρίτη, 14 Απριλίου 2009

Κοινοποίηση αποφάσεων Δ.Σ.

Ημερομηνία: Τρίτη, 14 Απρίλιος 2009, 13:08

Κατά τη συνάντηση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. το Σάββατο 11 Απριλίου στο Δημαρχείο Καισαριανής, ευρισκομένης εν απαρτία, αποφασίστηκαν επιγραμματικά τα εξής :

1. Συνάντηση σε εύθετο χρόνο με τη Γενική Γραμματέα του Κ.Κ.Ε. κυρία Παπαρήγα ή με κάποιο μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας.
2. Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξη Τσίπρα και με τον κύριο Αλαβάνο.
3. Γίνεται και θα συνεχίζει η προσπάθεια συνάντησης με τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ Γιώργο Παπανδρέου.
4. Σε συνεργασία με το νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας θα συνταχθεί αίτηση για τη συμμετοχή εκπροσώπου των τριτέκνων οικογενειών στο Εθνικό Συμβούλιο Οικογένειας και Πληθυσμού βάσει του άρθρου 17 του νόμου 3454/06.
5. Επίσης θα επιδιωχθεί η ύπαρξη εκπροσώπου των τριτέκνων σε επιτροπή του Ο.Α.Ε.Δ.
6. Θα γίνει προσπάθεια ένταξης και συμμετοχής εκπροσώπου τριτέκνων στο Ινστιτούτο Κοινωνικής και Δημογραφικής έρευνας βάσει του άρθρου 11 του νόμου 3454/06.
7. Συνάντηση με το Γραμματέα της Κ.Ε. της Ν.Δ. Λευτέρη Ζαγορίτη.
8. Συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών κ.Στυλιανίδη.
9. Συνάντηση με Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
10. Αποστολή επιστολής καταγγελτικής και δημοσιοποίησή της για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Υφυπουργού Υγείας κ. Σαλμά.
11. Αποστολή επιστολής προς την Ομοσπονδία των Αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ, ώστε να αιτηθεί η μείωση στην τιμή των εισιτηρίων για τις τρίτεκνες οικογένειες πανελλαδικά.
12. Αποστολή επιστολής προς Ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, ώστε να υπάρξει μείωση στην τιμή των εισιτηρίων .
13. Επιστολή καταγγελτικού υπομνήματος προς τη Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ, σχετικά με την αδιαφορία που επιδεικνύεται αφενός από το κυβερνόν κόμμα για τη μη υλοποίηση της υπεσχημένης απόφασης κα αφετέρου από την αξιωματική αντιπολίτευση για τη μη ένταξη στο κοινωνικό πρόγραμμα των τριτέκνων , επισείοντας σε όλους και το πολιτικό κόστος.
14. Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τα αποτελέσματα των συναντήσεων με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παυλόπουλο, τον Υφυπουργό Υγείας κ. Σαλμά, τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ.Καρατζαφέρη και το βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ κ.Ρέππα.
15. Αποφασίστηκε , προκειμένου να εξευρεθεί άμεσα χώρος για την έδρα της Ομοσπονδίας, καθόσον και λόγοι διαδικαστικοί το επιβάλλουν, να καταβάλει άμεσα κάθε Σύλλογος – μέλος της Ομοσπονδίας το ποσό των 50 ευρώ μηνιαίως, ώστε να καταστεί εφικτή η μίσθωση ενός χώρου και η διαμόρφωσή του. Επίσης , ο κάθε Σύλλογος – μέλος θα πρέπει να ενημερώσει το Δ.Σ. και να συζητηθεί η πρόταση της εφάπαξ έκτακτης εισφοράς από κάθε Σύλλογο ύψους 300 ευρώ, ώστε να καλυφθούν σε πρώτη φάση οργάνωσης τα έξοδα της λειτουργίας της Ομοσπονδίας.
16. Στην Επιτροπή Ο.Α.Ε.Δ. ορίστηκε εκπρόσωπος η κυρία Μάργαρη. Στο Εθνικό Συμβούλιο Οικογένειας ορίστηκε ως εκπρόσωπος η κυρία Αναγνώστου.
17. Η καταγγελία για τον κ.Σαλμά θα δημοσιοποιηθεί στο πρωθυπουργικό γραφείο, στα γραφεία αρμοδίων υπουργών, στον Πρόεδρο της Βουλήες και δι' αυτού στους Βουλευτές κια στα Μ.Μ.Ε. με την παρουσία του εκπροσώπου μας.Θα σταλεί και στα κόμματα.
18. Θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη συνάντηση με τον Υπουργό Προκόπη Παυλόπουλο μεταξύ 20-30 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: