Παρασκευή, 8 Μαΐου 2009

Πρόσκληση πρός όλους τους συλλόγους τριτέκνων για συνάντηση στις 16-5-2009 και συμμετοχή στην Ομοσπονδία

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ
ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
(Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.)

ΠΡΟΣ: Συλλόγους Τριτέκνων,

Μέσα σε καιρούς οικονομικής δυσπραγίας, κοινωνικής στασιμότητας και πολιτικής αποδιοργάνωσης, οι τρίτεκνοι σε όλη την Ελλάδα συνεχίζουν να αγωνίζονται σθεναρά για την επίτευξη της πολυπόθητης εξομοίωσης με τους πολύτεκνους. Στο πλαίσιο αυτό της αγωνιστικότητας οργανωνόμαστε έτι περαιτέρω με την ίδρυση ενός δευτεροβάθμιου οργάνου εκπροσώπησης (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ).

Η κίνηση αυτή αναδεικνύει τη μαζικότητα του κινήματος, επισημοποιεί τις γνωστές θέσεις μας και μας καθιστά περισσότερο υπολογίσιμους από τα κυβερνητικά , και όχι μόνο, στελέχη, δημιουργώντας έτσι ένα απαραίτητο υπόβαθρο ουσιαστικού διαλόγου και μια δυναμική που έχει την ευχέρεια και να καταγγέλλει, και να προβάλει πιο έντονα και να εντατικοποιεί τον αγώνα, δημιουργώντας δράσεις και διεκδικώντας παροχές.

Σε κανέναν αγώνα δεν πρέπει να υπάρχουν αιρέσεις ή μικροσυμφέροντα ή εμμονή σε ζητήματα δευτερευούσης σημασίας, όπως είναι τα διαδικαστικά. Αυτό που έχει βαρύτητα είναι η - ούτως ή άλλως - υπάρχουσα κοινότητα απόψεων, η συμμετοχικότητα, η ενεργοποίηση όλων των Συλλόγων προς την κατεύθυνση της μάχιμης παραγωγικότητας έργου και η δημιουργία ενός κινήματος πραγματικά ενωτικού - δεν μας χωρίζει τίποτε- , μαζικού, όπου με τάξη και οργάνωση θα δρομολογούνται όλες οι κινήσεις και θα προκαλούνται αναταράξεις με σκοπό την επίτευξη του στόχου μας.

Με βάση τη λογική αυτή της συμμετοχικότητας και της αναγκαιότητας για συνεισφορά όλων των Συλλόγων - καθώς ορισμένα ζητήματα διαδικαστικά που αναδεικνύουν διαφωνίες και χρήζουν αλλαγών μπορούν να συζητηθούν στο μέλλον, αφού η ουσία τώρα είναι η ενδυνάμωση του αγώνα - καλούμε όλους τους Συλλόγους απανταχού της Ελλάδος, και τους ήδη υπάρχοντες και τους υπό ίδρυση, να ενταχθούν στην Ομοσπονδία που έχει ήδη δημιουργηθεί και να προτάξουν στην παρούσα φάση όλη την εσωτερική τους δυναμική και την αγωνιστικότητα, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια σωστή αρχή γι' αυτή τη νέα προσπάθεια. Όλα τα άλλα ζητήματα μπορούν να συζητηθούν στο μέλλον, να διευκρινιστούν και να υπάρξουν οι απαιτούμενες αλλαγές.

Σας καλούμε λοιπόν όλους στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαϊου στην Αθήνα, ώστε να ενώσουμε τις φωνές μας και γίνουμε περισσότερο μαζικοί και διεκδικητικοί. Σας καλούμε επίσης να ενταχθείτε στην Ομοσπονδία, να πλαισιώσετε τον αγώνα μας και να στηρίξετε κάθε προσπάθεια που έχει πραγματοποιηθεί και θα πραγματοποιηθεί. Κανείς δεν περισσεύει, κανείς δεν πρέπει να απέχει. Μην εμμένουμε σε δευτερεύουσες ή τριτεύουσες διαφωνίες. Το ζητούμενο τώρα είναι η ενότητα και η διεκδίκηση με τη συνδρομή όλων σας.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς


Εκ της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.
Τσίπρας Κωνσταντίνος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλό. Μακάρι να ενωθούμε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό. Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ-ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΕΞΥΠΤΩΤΑ. θΑΝΑΤΗΦΟΡΑ.